Workshops

Sunkissed

Flowers


 

 

 

 

 

 

 

 

 

WORKSHOPS   WORKSHOPS   WORKSHOPS

 

BLOEMENKRONEN 


Wanneer? Dinsdag 1 oktober 2019 van 19.00 - 21.00 uur

Waar? Gitsstraat 41, 8820 Torhout

Kostprijs? 59 euro per persoon

Wat? Deze workshop heeft een enorm hoog happiness-gehalte! Leer tijdens deze workshop hoe je een bloemenkroon maakt en draag hem erna naar een feestje of pronk er gewoon lekker mee op straat. Breng je vriendinnen mee, zet je verstand even op nul en geniet gewoon van elkaar en van de bloemen. Tijdens de workshop worden er knabbeltjes en drankjes voorzien, je mag ook gebruik maken van alle bloemen en materialen. Je hoeft zelf dus helemaal niets te voorzien.  

Inschrijven kan via www.huisnoisette.be


CAKE & FLOWERS

 

Wanneer? Dinsdag 22 oktober 2019 van 19.00 uur - 21.00 uur

Waar? Adegemstraat 80, 2800 Mechelen

Kostprijs? 85 euro per persoon

Wat? Tijdens deze workshop leert Kato van Kato Gâteaux je hoe je een (naked) cake kan vullen en afwerken met een frosting van roomkaas.
Daarna leert Lise van Sunkissed Flowers je hoe je dat pareltje op een volledig voedselveilige maner kan afwerken met echte bloemen.
Een ware eyecatcher op elk feestje!


Je inschrijving is definitief na aanduiden van je aanwezigheid in het event op Facebook en na overschrijving naar het rekeningnumer

van Sunkissed Flowers, BE 94 0018 4163 3714.

Dat gebeurt via de volgende manier: 

"Naam en voornaam, inschrijving workshop cake & flowers 22/10"

Stuur ook even een mail naar info@katogateaux.be of naar liseduchateau@gmail.com met je aanvraag tot deelname.

Workshops worden niet terugbetaald, tenzij die door de organisatie geannuleed wordt, wel mag je je kaartje doorgeven aan iemand anders.WINTERKRANSEN


Wanneer? Dinsdag 10 december 2019 van 19.00 - 21.00 uur

Waar? Gitsstraat 41, 8820 Torhout

Kostprijs? 59 euro per persoon

Wat? De feestdagen komen eraan, hoog tijd dus om je stulpje gezellig aan te kleden.Maak het binnen lekker knus: dekentjes, warme chocolademelk, knisperend haardvuurtje en een heerlijk geurende winterkrans aan de muur.  Vrienden en familie die op bezoek komen tijdens de feestdagen, zullen wensen dat ze ook zo’n eyecatcher aan de muur hadden hangen. Hou je hem toch liever niet zelf? Ideaal cadeautje voor tijdens de feestdagen!


Inschrijven kan via www.huisnoisette.be